ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від 69 округів

ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від 69 округів

Укрінформ
Центральна виборча комісія прийняла оригінали про підсумки повторного голосування на чергових виборах Президента України ще від 29 територіальних виборчих округів.

Про це зазначається у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

“Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки повторного голосування окружних виборчих комісій 29 територіальних виборчих округів”, - ідеться в повідомленні.

Таким чином, станом на 16:30 23 квітня ЦВК прийняла протоколи про підсумки повторного голосування окружних виборчих комісій 69 територіальних виборчих округів.

Також в режимі засідання Центрвиборчком прийняв, розглянув та оголосив протоколи семи дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на закордонних виборчих дільницях під час повторного голосування 21 квітня з чергових виборів Президента України.

Як повідомлялося, в Україні 21 квітня відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. За результатами опрацьованих ЦВК понад 99% електронних протоколів, Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів виборців, Петро Порошенко - 24,46% голосів.

Читайте також: ЦВК прийняла вже 40 протоколів із мокрими печатками

Для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном було утворено 101 виборчу дільницю.

Явка виборців становила 62,07%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-