Зеленський каже, що просив Путіна

Зеленський каже, що просив Путіна "не ставити на коліна Україну”

Укрінформ
Кандидат у Президенти України шоумен Володимир Зеленський прокоментував фразу про намір стати на коліна перед президентом РФ Володимиром Путіним, зазначивши, що просив його “не ставити на коліна Україну”.

Про це він сказав під час передвиборчих дебатів на НСК”Олімпійський”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Коли почалася війна, перед початком війни на Майдані були наші люди, були загиблі. Я звертався до кожного з президентів, звертався до Януковича і говорив: ”будь ласка, підіть з посади, заспокойтеся". Далі я звернуся до Путіна і сказав: “Я готовий стати на коліна, тільки не ставте на коліна Україну”, і ви можете побачити, що це правда”, - сказав Зеленський.

Також він додав, що готовий стати на коліна перед людьми, котрі не дочекалися своїх близьких з війни. “Я готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка не дочекалася з фронту свого сина. Я готовий стати на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалася свого батька. Я готовий зараз стати на коліна перед кожною жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка “, - сказав кандидат на посаду глави держави, ставши на сцені на коліна.

Зеленський закликав свого опонента також стати на коліна. Порошенко підтримав заклик, ставши на коліна перед воїнами, котрі вийшли на сцену підтримати його, і поцілувавши український прапор, який тримали захисники.

Читайте також: Порошенко закликав Зеленського продовжити дебати на Суспільному

Крім того, Зеленський прокоментував ще одну інформацію, яка свого часу обурила частину суспільства, про те, що він вибачався пере перед главою Чечні Рамзаном Кадировим за невдалий жарт. ”Про Кадирова — ніколи у житті з ним не спілкувався. Крапка”, - сказав він

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-