Порошенко - Зеленському: Ви не Голобородько і приїхали сюди не на тролейбусі

Порошенко - Зеленському: Ви не Голобородько і приїхали сюди не на тролейбусі

Укрінформ
Кандидат у Президенти, чинний глава держави Петро Порошенко заявляє, що запит суспільства на оновлення влади треба реалізувати під час парламентських виборів, але не можна гратися з країною під час виборів президентських.

Про це він сказав під час передвиборчих дебатів на НСК "Олімпійський" зі своїм опонентом Володимиром Зеленським, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“І я хочу сьогодні звернутися до прихильників пана Зеленського. Друзі, 21-го числа нам треба дивитися в майбутнє і думати, яким чином зберегти державу, не віддати державу Путіну і Коломойському на розкрадання. Сьогодні засвідчений потужний запит на оновлення. І оновлення треба і можна зробити під час парламентських виборів, але не можна гратися з країною під час виборів президентських. Ціна може бути надзвичайно високою. І не може війну з російським агресором вести актор, талановита людина, але без будь-якого досвіду, ціна, яку заплатять десятки мільйонів українців, може бути дуже-дуже великою”, - сказав Порошенко.

Він також подякував своїм прихильникам за підтримку.

“Дорогий український народе, я можу наголосити, що я прийму будь-який вибір українського народу 21 квітня. І 22 життя буде продовжуватися, і 22 ми маємо об’єднатися для того, щоб разом боронити державу. Головне, не втратити країну”, - наголосив Порошенко.

Звертаючись до Зеленського, він зауважив: “З ваших відповідей зрозуміло, що ви поки що живете минулим, що ви поки що готові розповсюджувати лише неправду, що ви поки що продовжуєте лінію, яку ви намагалися використовувати на каналі вашого партнера пана Коломойського, на каналі “1+1”, каналі, який надав вам охорону, каналі, який надав вам техніку, юридичне забезпечення, все для того, щоби ви мали можливість захопити нашу державу”.

“Наша спільна позиція - ми маємо захистити державу від вас. Ви не Голобородько, ви сюди приїхали не на тролейбусі й не на велосипеді. Ви є головний провідник олігархів. І точно одного олігарха-втікача. Ви на сьогодні закрили свою декларацію за 2018 рік. Чому ви ховаєтеся від українського народу. Чому ви не відкриєтеся і не продемонструєте джерела ваших статків?”, - звернувся Порошенко до Зеленського.

Читайте також: Порошенко: треба захистити країну від популізму і російських фейків

Як повідомлялося, на дебати на “Олімпійський” прийшли, за даними МВС, 22 тисячі осіб.

Ці дебати на стадіоні не були національними, передбаченими законодавством, тож вважалися передвиборчою агітацією, яка оплачувалася штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, але на Суспільному телебаченні. Водночас Зеленський відмовився від участі в цих дебатах.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-