У команді Зеленського просять не приходити на дебати з дітьми

У команді Зеленського просять не приходити на дебати з дітьми

Укрінформ
Команда кандидата на посаду президента Володимира Зеленського нагадує правила відвідування дебатів на НСК “Олімпійський” і просить не приходити з дітьми.

Про це повідомляється на сторінці спільноти “Команда Зеленського” у Facebook.

“Прохання не приходити з дітьми. Початок о 16:00”, - ідеться в повідомленні.

У команді також нагадали правила відвідування дебатів між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком і наголосили, що вони однакові для всіх відвідувачів.

Так, команда Зеленського зауважує, що відвідувачі мають обов’язково роздрукувати квиток, оскільки в електронному вигляді система його не зчитає. Один квиток дозволяє пройти на захід одній людині. Також зазначається, що не можна буде виходити за межі контрольно-перепускних пунктів до закінчення дебатів. Відвідування заходу в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння суворо заборонено.

Відвідувачі зобов’язані дотримуватись установлених організаторами та адміністрацією правил, які розміщені в місці проведення заходу. У разі порушення правил відвідувач буде змушений залишити захід.

Читайте також: Сапери та кінологи перевіряють "Олімпійський"

Також у команді Зеленського зазначають, що на захід категорично заборонено проносити фотоапарат, камеру, зброю, вогненебезпечні засоби, наркотичні засоби, воду, алкоголь та інші напої, домашніх тварин.

Як повідомлялося, 19 квітня о 19 годині на стадіоні НСК “Олімпійський” мають відбутися дебати кандидатів у Президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-