ЦВК перенесла на годину дебати на Суспільному

ЦВК перенесла на годину дебати на Суспільному

Укрінформ
Центральна виборча комісія змінила час початку проведення дебатів кандидатів на пост Президента України з 20-ї на 21-у годину.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Центральною виборчою комісією пропонується: визначити, що теледебати між кандидатами на пост Президента України, включеними до виборчого бюлетеня для повторного голосування 21 квітня 2019 року чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, за рахунок і в межах коштів державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України, організовуються та проводяться Національною суспільною телерадіокомпанією України в останню п’ятницю перед днем повторного голосування 19 квітня 2019 року на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення у прямому ефірі з 21 до 22 години тривалістю 60 хвилин безперервного ефірного часу за адресою: вулиця Андрія Іллєнка, 42, м.Київ” , - озвучила текст постанови член ЦВК Катерина Махніцька.

Читайте також: Суспільне у день проведення дебатів охоронятиме поліція

Текст постанови підтримали 15 із 16 членів ЦВК.

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягає, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00. 16 квітня команди Порошенка і Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський". Дебати на “Олімпійському” мають розпочатися о 19-ій годині 19 квітня. Відповідно до закону про вибори Президента, дебати мали розпочатися в ефірі Суспільного 19 квітня о 20-ій годині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-