У Нацкорпусі кажуть, що не проводитимуть акції біля “Олімпійського” 14 квітня

У Нацкорпусі кажуть, що не проводитимуть акції біля “Олімпійського” 14 квітня

Укрінформ
Партія "Національний Корпус" та Національні Дружини не будуть брати участь в акціях поблизу НСК “Олімпійський”, де в неділю, 14 квітня, очікується передвиборча акція кандидата в президенти Петра Порошенка.

Про це повідомляється на сайті Нацкорпусу.

“Заздалегідь заявляємо: ні Національний Корпус, ні Національні Дружини, ні тим більше – полк "Азов" чи будь-які інші пов’язані з нами організації не будуть брати участі в акціях під час дебатів Президента із самим собою”, - зазначив лідер партії Національний Корпус Андрій Білецький.

У партії не виключають того, що поблизу НСК "Олімпійський" можуть бути влаштовані силові провокації, аби потім звинуватити Національний Корпус та Національні Дружини.

Читайте також: Порошенко закликає Зеленського не ховатися від виборців і прийти завтра на стадіон

Як повідомляв Укрінформ, прес-служба НСК "Олімпійський" підтвердила, що Президент Порошенко 14 квітня о 14 годині проведе обіцяні дебати з кандидатом у Президенти Володимиром Зеленським, а якщо він не з’явиться, як і обіцяла його команда, тоді це буде "зустріч", а не дебати, на які так чекає Україна.

У свою чергу речник Національної поліції Ярослав Тракало заявив, що поруч зі стадіоном встановлять металошукачі і, за його словами, "проводитимуться фільтраційні заходи". Підготовка заходів безпеки проходитиме за участю Управління держохорони та СБУ.

Фото: Нацкорпус

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-