ЦВК вже отримала протоколи з “мокрими” печатками від 103 окружкомів

ЦВК вже отримала протоколи з “мокрими” печатками від 103 окружкомів

Укрінформ
Центральна виборча комісія отримала оригінали протоколів про результати голосування на чергових виборах Президента України 31 березня ще від окружних виборчих комісій шести територіальних виборчих округів.
Про це повідомляється у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

“Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 6 територіальних виборчих округів”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, після відповідного опрацювання прийнятих раніше протоколів про підсумки голосування, ЦВК доручила підготувати та надати протокол з поміткою “Уточнений” до 4 квітня 2019 року включно окружним виборчим комісіям ТВО № 148 та № 212.

Читайте також: Вибори президента: ЦВК опрацювала вже 99,99% протоколів

Також в режимі засідання Центрвиборчком прийняв, розглянув та оголосив протоколи 22 зі 101 дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на закордонних виборчих дільницях.

Таким чином, станом на 18:00 3 квітня ЦВК прийняла протоколи про підсумки голосування окружних виборчих комісій 103 територіальних виборчих округів.

Усього було утворено 199 округів без врахування закордонного виборчого округу. Функцію ОВК у закордонному окрузі виконує Центрвиборчком.

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. За даними ЦВК, явка виборів становила 63,48%.

Для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також понад 29,9 тис. дільничних виборчих комісій, серед яких - 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині. За кордоном працювала 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-