Парубій проголосував і закликав українців прийти на вибори

Парубій проголосував і закликав українців прийти на вибори

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій проголосував на виборах Президента України на дільниці №800588, що розташована в Центральному будинку офіцерів ЗСУ в Києві.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні кожен наш бюлетень – це куля, це наш захист, це відсіч агресору і це, зрештою, демократичний процес, який в демократичній європейській Україні має і дає можливість усім українцям робити свій вибір. Тому я всіх закликаю взяти участь у виборах і всіх закликаю проголосувати за Україну», - наголосив Парубій.

Голова Верховної Ради зазначив, що важливо прийти на вибори в умовах російської агресії.

«Буде важливо всім прийти на вибори. Дуже важливо сьогодні взяти участь у голосуванні, як наші бійці на передовій кожного дня тримають позицію проти російського агресора. Ми знаємо як Росія хоче вплинути на вибори в Україні. Тому треба голосувати за Україну, за українську перемогу. Я закликаю всіх сьогодні бути на виборах», - сказав спікер.

Читайте також: Гройсман голосуватиме у Вінниці, Порошенко та Парубій - у Києві

Парубій також закликав українців не боятися черг на дільницях.

«Я знаю, що напевно не всі, прийшовши, будуть мати силу вистояти. Але свого часу ми на Майдані стояли багато тижнів, багато місяців. Тому треба цю годину, ці півгодини, цих 10 – 15 хвилин постояти в черзі, бо вибір кожного має велике значення для майбутнього нашої країни. Треба боротися плече до плеча всім спільно і не бути байдужими», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Україні проходять вибори Президента. У виборчому бюлетені 39 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-