Штаб Порошенка поскаржиться правоохоронцям на “чорний гумор” Нацкорпусу

Штаб Порошенка поскаржиться правоохоронцям на “чорний гумор” Нацкорпусу

Укрінформ
Виборчий штаб Петра Порошенка звернеться до правоохоронних органів у зв'язку з погрозами від імені "Національного корпусу" членам окружної виборчої комісії 113 виборчого округу на Луганщині.

Про це заявив на брифінгу в четвер, 28 березня, речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У 113 виборчому окрузі на Луганщині зареєстровано надходження членам окружної виборчої комісії погроз, підписаних "Національним корпусом", про те, що якщо на вашій дільниці (окрузі. - Ред.) переможе Петро Порошенко, вас буде страчено. Ми подамо відповідне звернення у правоохоронні органи і міжнародним спостерігачам", - сказав Медведєв.

Читайте також: У штабі Порошенка кажуть, що конкуренти планують зривати підрахунок голосів

Він зауважив, що, з одного боку, це може виглядати як чорний гумор, але з другого, викликає тривогу. "Коли ми бачимо постійні спроби вуличними акціями незрозумілого походження дестабілізувати ситуацію перед виборами, коли ми чули погрози силового втручання в роботу дільничних комісій з боку "Національного корпусу", який зареєструвався як спостерігачі, нас це не може не турбувати з точки зору безпеки виборчого процесу", - зазначив речник виборчого штабу Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-