Вже надрукували 90% бюлетенів на перший тур президентських виборів

Вже надрукували 90% бюлетенів на перший тур президентських виборів

Фото
Укрінформ
Поліграфічний комбінат "Україна" наразі вже надрукував понад 90% від загальної потреби виборчих бюлетенів на день голосування на виборах Президента України 31 березня.

Про це розповів директор Державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" з виготовлення цінних паперів" Юрій Оніщенко на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на сьогодні поліграфкомбінатом "Україна" віддруковано понад 90% бюлетенів", - сказав він.

Також Оніщенко зазначив, що поліграфкомбінат уже передав ЦВК бюлетені для 10 областей, сьогодні буде передано бюлетені ще для чотирьох областей.

Таким чином, за його словами, станом на 21 березня буде передано Центрвиборчкому 60% від загальної кількості бюлетенів. Директор "України" поінформував, що друк бюлетенів розпочався 8 березня і триватиме до 24 березня.

У свою чергу заступник голови ЦВК Євген Радченко нагадав, що для дня голосування на виборах президента було замовлено 30 млн 441 тисячу 372 бюлетенів. При цьому він підкреслив, що для можливого другого туру виборів бюлетені ще не друкуються.

Поліграфкомбінат "Україна" надрукував 90% бюлетенів на перший тур президентських виборів / Фото: Шамкін Данііл, Укрінформ

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія 8 березня затвердила форму і текст виборчих бюлетенів для голосування в день виборів Президента України 31 березня та для можливого повторного голосування.

Читайте також: ЦВК зареєструвала вже 1820 міжнародних спостерігачів на виборах

Виборчий бюлетень на чергових президентських виборах Президента України 31 березня має пісочний колір з параметрами 20 см на 80 см та містить прізвища 39 кандидатів.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави — усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-