Сеітаблаєв пояснив, чому став довіреною особою Порошенка

Сеітаблаєв пояснив, чому став довіреною особою Порошенка

Укрінформ
Режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв пояснив, чому погодився стати довіреною особою кандидата в Президенти Петра Порошенка. Зокрема, режисер зазначив, що хоче, щоб країна продовжувала курс у напрямку ЄС та НАТО.

Про це Сеітаблаєв заявив в ефірі "5 каналу", відповідаючи на запитання, чому погодився на пропозицію бути довіреною особою Порошенка.

"Тому що я боюся, це по-перше. Як я вже й казав, мені 47 років, я доволі доросла людина. У мене четверо дітей. Я хочу, щоб країна також стратегічно продовжувала напрямок в НАТО і ЄС. Тому що я переконаний, що саме ці дві інституції здатні забезпечити гідне існування нашої країни. Я кажу про цю мрію і цей шлях до ЄС. А по-друге, хочу, щоб наша країна була захищена, тому що так сталося, що ми живемо поруч із сусідом, який всю свою історію намагається зробити так, щоб Україна була метрополією чи часткою цієї імперії. І це, мабуть, два головні питання, чому я не мовчу, чому я підтримую цього кандидата і чому я роблю те, що можу робити", - сказав Сеітаблаєв.

На запитання ведучої, чи отримує він гроші за те, що є довіреною особою Петра Порошенка, як кандидата на пост президента, Сеітаблаєв відповів: "Гроші не отримую".

Також режисер згадав розмову з одним військовим два роки тому, коли той передивився "Кіборгів".

Читайте також: Ада Роговцева стала довіреною особою Порошенка на виборах

"Ми з ним багато розмовляли, як жити, адже багато чого не відбувається, хоча так, стратегічно ми йдемо у правильному напрямку. І я запитав у нього, як ти тримаєшся, знаючи, що не відбуваються так швидко ці зміни в країні? І нам ще треба багато зробити, щоб відчувати ці зміни. І він сказав: "Так, я все це знаю, але я кожного ранку прокидаюся і чищу свій автомат". Я потім зрозумів метафору цього вислову. Ми кожен на своєму місці зобов'язані робити все для того, щоб цей стратегічний напрямок відбувався. Можеш забити цвях – забивай, можеш знімати кіно і говорити про якісь надважливі речі – знімай і говори, можеш співати й робити свою справу – роби".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-