Поліція з березня перейде на посилений режим несення служби

Поліція з березня перейде на посилений режим несення служби

Укрінформ
Національна поліція з березня перейде на посилений варіант несення служби, у цей період співробітникам заборонено йти у відпустки.

Про це розповів заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич під час річної підсумкової колегії МВС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зауважу, що в березні особовий склад Нацполіції буде переведено на посилений варіант службової діяльності... Всі стовідсотково повинні бути задіяні до виконання покладених на поліцію завдань", - зазначив Фацевич.

У цьому зв'язку він звернувся до керівників підрозділів поліції: "Ви самі бачите, скільки особового складу необхідно залучити. Тому в період посиленого варіанту несення служби - ніяких відпусток".

Фацевич уточнив, що всіх поліцейських, які на початку березня після чергової ротації повернуться з району ООС, необхідно в повному обсязі залучити до забезпечення правопорядку.

"Для нас найбільшими ризиками є можливість виникнення (ініційованих) окремими політичними силами провокацій - як відносно інших кандидатів, так і створювати картинку навколо себе задля піару. Тому вважаю за необхідне керівникам на місцях налагоджувати дієву співпрацю з усіма штабами кандидатів політичних сил, з громадськими організаціями та з іншими правоохоронними органами", - зауважив заступник глави Нацполіції.

У цьому зв'язку він підкреслив, що правохоронці мають відстежувати зміст передвиборчої агітації на наявність закликів до сепаратизму та порушення територіальної цілісності України.

Читайте також: Поліція зацікавилася анонімними білбордами у Тернополі

"В жодному разі ми не можемо допустити поширення у будь-якій формі матеріалів, що містять заклики до змінення конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підриву її безпеки, незаконного захоплення державної влади, пропаганди війни, насильства та розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини", - наголосив Фацевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-