Уже 34 кандидати у президенти подали документи в ЦВК

Уже 34 кандидати у президенти подали документи в ЦВК

Укрінформ
У четвер, 24 січня, ще чотири особи - Олександр Данилюк, Олександр Ковальчук, Денис Потапов та Володимир Блащук подали до ЦВК документи для реєстрації кандидатами на пост президента на чергових виборах 31 березня.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ЦВК.

"Сьогодні чотири особи подали документи - Олександр Ковальчук, Денис Потапов, Олександр Данилюк (Громадський Рух "Спільна Справа") та Володимир Блащук", - розповіли в Центрвиборчкомі.

За даними прес-служби ЦВК, усі зазначені особи є самовисуванцями.

Також у ЦВК нагадали, що з початку виборчої кампанії 34 особи подали до ЦВК документи для реєстрації кандидатами на пост президента, із яких 13 уже зареєстрували, шістьом відмовили в реєстрації, документи інших перебувають на розгляді.

Раніше повідомлялося, що ЦВК вже зареєструвала 13 кандидатів на посаду глави держави на чергових виборах Президента України 31 березня, а саме: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова та Юрія Бойка.

Читайте також: ЦВК нагадала про небезпеку втручання Росії у вибори Президента

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триває з 31 грудня 2018 року, дня старту виборчої кампанії, до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно. Звернення про відмову від балотування Центрвиборчком прийматиме до 7 березня.

Голосування на виборах президента проводитиметься 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-