На Вінниччині видали перший кредит із гарантією Фонду часткового гарантування

На Вінниччині видали перший кредит із гарантією Фонду часткового гарантування

Укрінформ
На Вінниччині Вінницька дирекція АБ «УКРГАЗБАНК» видала перший кредит із гарантією Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«На Вінниччині видали перший кредит із гарантією Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві. Кредит видано Вінницькою дирекцією АБ «УКРГАЗБАНК» підприємству, яке працює вже понад дев'ять років на теренах Вінниччини та належить до середньої категорії екологічного та соціального ризику», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, основний вид діяльності підприємства, яке отримало зазначений кредит, - вирощування зернових, олійних та технічних культур.

Кредитні кошти сільгоспвиробнику надані на поповнення обігових коштів для забезпечення посівної кампанії 2024 року.

Читайте також: Україна через гранти в підприємництво інвестувала понад ₴7,3 мільярда

Гарантія Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві покриває 50% від ліміту кредитування.

Як повідомлялось, Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві працює для підтримки малих та середніх фермерів і гарантує українським банкам до 50% зобов'язань фермера по кредиту. Позичальники можуть отримати гарантії на інвестиційні кредити терміном до 7 років, на кредити для купівлі землі - до 10 років, та на обігові кошти на строк до 3 років. Сума кредиту не може перевищувати 30 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-