Українське Дунайське пароплавство та Rhenus Logistics хочуть розширити співробітництво

Українське Дунайське пароплавство та Rhenus Logistics хочуть розширити співробітництво

Укрінформ
ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» і логістична компанія Rhenus Logistics розглядають перспективу розширення співробітництва з доставки вантажів на склади європейських клієнтів.

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Відвідали австрійське місто Кремс та обговорили з представниками Rhenus Logistics перспективу створення спільних логістичних ланцюгів <…> У Rhenus Group вже є український підрозділ, який оперує логістичним комплексом. Проте ми пропонуємо колегам розширити співпрацю», - йдеться в повідомленні.

Москаленко зазначив, що українські компанії потенційно зацікавлені у перевезеннях у країни Західної та Центральної Європи з регіону Придунав’я. Дунайське пароплавство забезпечує перевалку в Україні та доставку вантажів у порти Верхнього Дунаю, але шукає партнера, який гарантує другу частину ланцюгу – від порту до кінцевого складу.

Rhenus Group працює у всьому світі і оперує глобальною логістичною мережею, до складу якої входять логістичні комплекси та центри, морські та річкові перевезення, залізниця, автотранспорт. Присутня компанія і на Дунаї – пропонує послуги перевезення річковим транспортом.

Читайте також: Дунайське пароплавство розширює послугу комплексного перевезення на річкові порти Європи

За словами Москаленка, в Rhenus з цікавістю спостерігають за проєктом модернізації флоту УДП. Крім того, пароплавство готове запропонувати європейським партнерам виробничий майданчик в Україні – локацію з ідеальними умовами для розміщення технопарку та логістичного хабу.

Відтак, сторони домовились продовжити консультації щодо подальшої співпраці після аналізу всіх пропозицій та можливостей.

Як повідомлялося, ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» завершило будівництво третьої баржі SLG і готове будувати до 10 одиниць суден щорічно.

Фото: Facebook / Дмитро Москаленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-