Українці в березні придбали майже 6,7 тисячі нових легковиків - Укравтопром

Українці в березні придбали майже 6,7 тисячі нових легковиків - Укравтопром

Укрінформ
В Україні у березні 2024 року було продано майже 6,7 тис. нових легкових автомобілів, що у 1,5 раза більше, ніж у березні рік тому.

Про це у Телеграмі повідомила Асоціація українських автовиробників (Укравтопром), передає Укрінформ.

«У березні в Україні було реалізовано майже 6,7 тис. нових легкових авто, що у півтора раза більше ніж торік. Найбільшу кількість покупців у минулому місяці привернула до себе японська марка Toyota. Березневий показник Toyota – 1 021 авто (+58%)», - йдеться в повідомленні.

Крім того, до п’ятірки уподобань українських покупців увійшли Renault – 955 од. (+118%), Skoda – 452 од. (+31%), Volkswagen – 444 од. (+3%) та BMW – 381 од. (+7%).

Бестселером першого місяця весни на українському ринку нових легковиків став кросовер Renault Duster, який обрали 920 покупців.

Читайте також: В Україні зростає попит на автобуси - Укравтопром

За даними Укравтопрому, всього за І квартал 2024 року в Україні було зареєстровано 16,6 тис. нових легкових авто, що на 48% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомлялося, за два місяці 2024 року українці витратили на покупку нових легковиків майже 15,8 млрд грн. За цей період вітчизняний автопарк поповнили понад 10 тис. автівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-