Фонд гарантування продає галузевий сільськогосподарський пул

Фонд гарантування продає галузевий сільськогосподарський пул

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж галузевий пул із сільськогосподарськими комплексами, житловою нерухомістю та дитячим табором у заставі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"7 березня у системі Прозорро.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу, сформованого Фондом гарантування вкладів за так званим галузевим підходом. Спільною ознакою об’єднаних у пул активів є КВЕД боржника – сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до складу лоту увійшли активи трьох банків - ПАТ «Промінвестбанк», АТ «МР Банк», АТ «Мегабанк», а саме: права вимоги та майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання і фізичними особами, та дебіторська заборгованість суб’єктів господарювання.

Загальна сума заборгованості за договорами сягає 616,5 млн грн, із них 336,1 млн грн – за договорами АТ «Мегабанк», 154,4 млн грн – за активами ПАТ «Промінвестбанк», та майже 126,0 млн грн – за активами АТ «МР Банк».

Читайте також: Фонд гарантування продає активи банків на ₴2,49 мільярда

Кожен актив, включений до складу лоту, щонайменше 4 рази виставлявся на індивідуальний продаж у системі Прозорро.Продажі, але так і не був реалізований.

У забезпечення виконання зобов’язань за кредитними договорами перед банками оформлено сільськогосподарську техніку, обладнання, зерно пшениці та соняшнику, транспортні засоби, фінансову поруку, земельні ділянки, житлову та комерційну нерухомість. Початкова ціна лоту – 58,8 млн грн.

Як повідомлялось, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб цього тижня планує продати активи 10 банків на загальну суму 2,49 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-