Moneyveo роздала «скарби» клієнтам по всій Україні

Moneyveo роздала «скарби» клієнтам по всій Україні

Реклама
Укрінформ
Акції Манівео не лише пропонують призи, але й дарують чудові емоції.

Так, нещодавно фінтех-компанія завершила свою акцію «Манівеоскарб», в рамках якої в 30 містах України було заховано «скарби» - скляні колби із купюрою у 500 гривень в кожній. Все, що необхідно було зробити учасникам - знайти гроші. Щодня протягом дії акції компанія публікувала на своїх сторінках у Facebook та Instagram сторіз із локацією схованки. Окрім того, кожен щасливчик мав змогу подвоїти виграш, опублікувавши своє фото зі знахідкою у соцмережі.

Беручи участь у подібних акціях, споживачі послуг Moneyveo відкривають для себе ексклюзивні можливості, недоступні для загальної публіки: адже тут і призи, і захоплюючі пошукові квести, і нові цікаві враження. У компанії висловили сподівання, що всім учасникам вдалося насолодитися процесом, а щасливчикам стали у пригоді їхні знахідки у новорічному сезоні.

Зауважимо, що по завершенні активності всі «скарби» знайдено. А 18 щасливчиків заявили про себе, зробивши селфі зі знахідкою і поділившись ними у соцмережах. І це чудовий приклад позитивного досвіду взаємодії з брендом! Адже такі соціальні докази допомагають користувачу стати частиною історії бренду, а потенційним клієнтам - зупинити свій вибір на тих, хто готовий дарувати не лише першокласний сервіс, але й класні емоції.

Акція діяла з 29.11.2023 по 28.12.2023 на всій території України, за винятком районів проведення бойових дій, тимчасово окупованих та оточених територій. ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА». Надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. Ліцензія Нацкомфінпослуг від 14.05.2015, безстрокова. Заповнення заявки не гарантує отримання кредиту. Деталі на moneyveo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-