Auchan Україна закриває магазини в Запоріжжі та Кривому Розі

Auchan Україна закриває магазини в Запоріжжі та Кривому Розі

Укрінформ
Auchan Україна переходить в онлайн-формат роботи в містах Запоріжжя та Кривий Ріг, а з квітня 2024 року закриє магазини в цих містах у зв’язку із закінченням договору оренди.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії, передає Укрінформ.

“У зв’язку із закінченням договору оренди, з квітня 2024 року Auchan Україна закриє магазини в містах Запоріжжя та Кривий Ріг та забезпечить співробітників робочими місцями в містах присутності Auchan в Україні”, - зазначається в повідомленні.

В компанії пояснили, що продовжать працювати як інтернет-магазин. Також додається, що клієнти міст Запоріжжя та Кривий Ріг почали надавати перевагу онлайн-замовленням.

“Електронна комерція дозволяє здійснювати закупівлі з безпечного місця, а безпека співробітників та клієнтів - це першочерговий пріоритет для Auchan Україна”, - повідомили в компанії.

Читайте також: «Ашан» спростовує інформацію про розширення мережі у росії

На початку 2022 року компанія Auchan Україна вже анонсувала про закриття гіпермаркетів в містах Запоріжжя та Кривий Ріг. Проте після повномасштабного вторгнення Росії Auchan Україна та Arricano домовились про продовження оренди, щоб надати мешканцям доступ до продуктів харчування та інших товарів.

З 8 січня 2024 року тимчасово не працює торговий центр, в якому знаходиться гіпермаркет Auchan в місті Кривий Ріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-