Фонд гарантування оголосив новий аукціон з продажу акцій ПФТС та бюро кредитних історій

Фонд гарантування оголосив новий аукціон з продажу акцій ПФТС та бюро кредитних історій

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж акції фондової біржі ПФТС та Першого всеукраїнського бюро кредитних історій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«28 грудня на АТ «Фондова біржа ПФТС» відбудуться відкриті торги з продажу цінних паперів, що перебувають на балансі банків, які ліквідуються Фондом гарантування вкладів», - йдеться в повідомленні.

На окремі аукціони виставлено шість лотів: п’ять лотів - з продажу акцій ПФТС, один лот - з продажу акцій Першого всеукраїнського бюро кредитних історій. Обидва емітенти є діючими компаніями, чиї акції допущені до торгів на фондовій біржі.

І ще одним окремим лотом (Лот 6) на продаж виставлено 50 акцій простих іменних Першого всеукраїнського бюро кредитних історій, що перебувають на балансі МР Банку. Стартова ціна лоту, мінімальна ціна на аукціоні, умови участі у торгах - 50 000 грн.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи банків на ₴631,7 мільйона

Вказується, що це третій аукціон з продажу акцій ПФТС та Першого всеукраїнського бюро кредитний історій.

Продаж активів відбувається у межах ліквідації банків. Кошти, отримані від аукціонів, будуть спрямовані на розрахунок із кредиторами банків.

Як повідомлялось, за час широкомасштабного вторгнення Фонд гарантування вкладів фізосіб виплатив вкладникам банків, що виводяться з ринку, 8,8 млрд грн гарантованого відшкодування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-