Фонд гарантування у жовтні продав активів банків майже на ₴53,4 мільйона

Фонд гарантування у жовтні продав активів банків майже на ₴53,4 мільйона

Укрінформ
У жовтні 2023 року сума успішних торгів з продажу активів банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, сягнула майже 53,4 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Упродовж жовтня у системі Prozorro.Продажі відбулося 52 успішних аукціони з продажу активів семи банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Загальна сума результативних торгів склала майже 53,4 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Із них 27,5 млн грн – сума успішних аукціонів з продажу кредитів фізичних та юридичних осіб, та 16 млн грн – об’єктів нерухомого майна та земельних ділянок, які перебували на балансі банків.

У розрізі банків статистика успішних аукціонів за підсумками місяця виглядає так: АТ «Банк Січ» – 24,8 млн грн, АТ «Мегабанк» – майже 14 млн грн, АТ «Місто Банк» – майже 8 млн грн, ПАТ «Промінвестбанк» - 2,3 млн грн, АТ «Дельта Банк» - майже 2 млн грн, АТ «МР Банк» - 1,8 млн грн, ПАТ «АКБ «Капітал» - 0,5 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи чотирьох банків на ₴54,9 мільйона

На сьогодні, за результатами успішних аукціонів, отримано оплату за 33 лотами на суму 32 млн грн. Кошти за решту 19 лотів, на суму 21,4 млн грн, очікуються.

Як повідомлялося, у вересні 2023 року сума успішних торгів з продажу активів банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, сягнула майже 861,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-