Головний офіс «Банку Січ» виставляють на повторні торги

Головний офіс «Банку Січ» виставляють на повторні торги

Фото
Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний продаж головний офіс АТ «Банк Січ» у центрі Києва за стартовою ціною у 154 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"10 листопада 2023 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу майна АТ «Банк Січ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту увійшли офісна будівля банку, основні засоби (4857 одиниць), картки на пальне та капітальні вкладення в приміщення дизельної-чилерної в офісі", - йдеться в повідомленні.

Колишній головний офіс банку «Січ», загальною площею понад 2,5 тис. кв. м, займає 1-4 поверхи сучасного 22-поверхового будинку преміум-класу. Серед беззаперечних переваг об’єкту – його місцерозташування: історичний та діловий центр столиці – Шевченківський район Києва, пров. Несторівський, 6.

Об’єкт має фасадне розташування. Поруч – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, якісна розвинена інфраструктура: торговельний центр, різноманітні кафе та ресторани, магазини, відділення банків тощо. Поблизу знаходяться Львівська площа, Пейзажна алея, у пішій доступності – станція метро «Золоті ворота».

Початкова ціна – 154 млн грн.

Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи чотирьох банків на ₴54,9 мільйона

Як повідомлялося, 10 серпня 2022 року в АТ «Банк Січ» після визнання його неплатоспроможним було запроваджено тимчасову адміністрацію. З 10 жовтня 2022 року строком на три роки розпочато процедуру ліквідації банку.

Фото: prozorro.sale

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-