У ДТП в Черкасах постраждали троє дітей

У ДТП в Черкасах постраждали троє дітей

Укрінформ
У Черкасах зіштовхнулися дві автівки на перехресті вулиць Пастерівська-Надпільна, травм зазнали 5 осіб, троє з яких - діти.

Про це повідомляє Черкаський КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"По приїзду медиками було виявлено 5 потерпілих. Серед постраждалих 3 дитини. У 10-річної дитини медики попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, у іншої 5-річної дитини попередньо перелом стегна. Третя 7-річна дитина: ситуаційна реакція. Малечу доставлено до Черкаської обласної дитячої лікарні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у 40-річного чоловіка попередньо діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та різану рану щоки, його госпіталізували до Черкаської обласної лікарні.

Читайте також: На Прикарпатті у ДТП загинула 13-річна дитина, немовля з важкими травмами у лікарні

У п'ятого 50-річного потерпілого було попередньо діагностовано політравму. Пацієнта у тяжкому стані доставлено до Третьої міської лікарні.

Як повідомляв Укрінформ, у Черкасах трьом колишнім поліцейським, яких підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Фото: КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-