Страхова компанія «ІНГО» пропонує захист квартир від воєнних ризиків

Страхова компанія «ІНГО» пропонує захист квартир від воєнних ризиків

PR
Укрінформ
Ця нова послуга дає можливість застрахувати квартиру від пошкодження вікон, балконів та лоджій, а також інших воєнних ризиків, які раніше не включалися до програм майнового страхування громадян.

За словами директора з роздрібного бізнесу компанії «ІНГО» Миколи Матики, «воєнні ризики» традиційно виступають як винятки зі страхового покриття в програмах майнового страхування громадян. Такі причини руйнування будівель, як влучення снарядів, ракет, мін, куль, тощо та наслідки вибухів - вибиті шиби й інші пошкодження нерухомого майна завжди належали до переліку винятків, що звільняло страховиків від виплати компенсацій потерпілим. Але зараз, коли країна перебуває у режимі тривалого воєнного стану, компанія «ІНГО» вирішила надати людям можливість захистити свою власність від цих ризиків.

«Ми розуміємо, що для споживачів важлива зрозумілість продукту як на етапі укладання договору так і на етапі відшкодування збитку, - розповідає Микола Матика. – «Тому намагалися зробити оновлену страхову програму простою та доступною».

Страхове покриття застосовується до рухомого та нерухомого майна квартири (оздоблення, ремонт, інженерні та інші комунікації, меблі, побутова та інша техніка тощо), а також до відповідальності перед сусідами та іншими особами. Однією з головних умов для страхування є те, що квартира має знаходитися в житловому будинку, зданому в експлуатацію, після закінчення ремонтно-відновлювальних робіт у приміщенні. Страхову суму можна обирати на власний розсуд у діапазоні від 250 тис. грн до 2 млн. грн. При цьому збитки, що є наслідком «воєнних ризиків», відшкодовуються на умовах договору в межах страхової суми без додаткових сублімітів.

Читайте також: Банківська система України: фінансовий успіх на тлі додаткових викликів

Придбати страховий поліс "Квартира Експрес" можна на період від одного місяця до одного року. Страхувальником може стати будь-яка фізична або юридична особа - власник чи орендар квартири. Для укладання договору не потрібно проходити попередній огляд, а збитки, які не перевищують 30 тисяч гривень, врегульовуються швидко та без надміру складної процедури. Для цього потрібний лише мінімум документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-