Укрнафта увійшла до складу Нафтогазової асоціації України

Укрнафта увійшла до складу Нафтогазової асоціації України

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» приєдналось до складу Нафтогазової асоціації України (НАУ)

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАУ.

«Нафтогазова асоціація України (НАУ) прийняла до свого складу найбільшу українську нафтовидобувну компанію – ПАТ «Укрнафта». Рішення про розширення в складі членів асоціації було прийнято на чергових Загальних зборах компаній-учасників НАУ», - йдеться в повідомленні.

ПАТ «Укрнафта» – провідна нафтовидобувна компанія України. Власник найбільшої монобрендової мережі АЗК: 537 станцій майже у всіх регіонах країни. Акціонерне товариство: 50%+1 належить державній компанії «Нафтогаз», рештою акцій керує Міноборони як військовим майном.

Читайте також: Укрнафта і польська компанія Orlen уклали контракт на імпорт нафтопродуктів

Нафтогазова асоціація України — галузеве об’єднання, що представляє інтереси найбільших гравців нафтогазового ринку. На сьогоднішній день до складу Асоціації входять найбільші оптові, роздрібні, видобувні, переробні підприємства, що представляють національний, міжнародний, приватний і державний бізнес, серед них: WOG, ОККО, Shell, AMIC Україна, SOCAR, KLO, UPG, Паралель, Укргазвидобування та Укрнафта. Асоціація бере активну участь у розвитку законодавчої бази країни, моніторингу та вирішенні проблемних питань галузі, активно взаємодіє з органами державної влади, приватними і державними підприємствами, галузевими та споживчими об’єднаннями, консалтинговими агентствами і ЗМІ з метою впровадження і дотримання європейських стандартів якості послуг на ринку, а також захисту інтересів учасників асоціації.

Фото: НАУ, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-