В Україні автоматизують реєстрацію ТОВ для фізичних осіб

В Україні автоматизують реєстрацію ТОВ для фізичних осіб

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерством юстиції України почали тестування в Дії нової послуги для підприємців - автоматизованої реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) для фізичних осіб.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Автоматичні послуги не тільки зручні для людей, але і допомагають зекономити час державних реєстраторів. Ми порахували, що минулого року завдяки "автоФОП" держреєстратори зекономили 7,2 років часу. Адже раніше на заповнення однієї заявки витрачали 21 хвилину", - йдеться у повідомленні.

В Мінцифри наголошують, що автоматизація реєстрації ТОВ для фізичних осіб — логічний крок в розвитку цифрових послуг для громадян України. І запрошують підприємців взяти участь у бета-тестуванні нової послуги.

Зазначається, що скористатися послугою зможуть громадяни України від 18 років, які мають податковий номер та унікальний номер запису реєстру в Єдиному державному демографічному реєстрі.

Читайте також: Мінцифри запускає безоплатне навчання для бізнесу

Як повідомлялося, у застосунку "Дія" протягом місяця анонсовано появу близько 10 нових послуг та документів. З 1 липня українці можуть подавати в Дії заявки на участь у проєкті єРобота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-