Нафтогаз - про роботу Донецькоблгазу: Проблеми стають серйознішими

Нафтогаз - про роботу Донецькоблгазу: Проблеми стають серйознішими

Укрінформ
Географія пошкоджень у зоні обслуговування АТ «Донецькоблгаз» незмінна, однак проблеми стають глибшими та серйознішими.

Про це повідомила пресслужба НАК “Нафтогаз України” в оперативному огляді роботи своїх підприємств станом на 8 травня 2022 року, передає Укрінформ.

Зазначається, що Оператор ГТС України відключив одну з газорозподільних станцій в регіоні. В результаті без газу залишилось більше півтори тисячі абонентів.

«Завдяки оперативним ремонтам (встановлення бандажів) за добу наші хоробрі колеги змогли зберегти газопостачання для 164 сімей. В багатьох місцях сьогодні настільки щільний вогонь, що обстежити мережі неможливо. Наразі здійснюється підготовка до масових ремонтів», - ідеться у повідомленні.

Усі діджитал сервіси Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" працюють у повному доступі. Контакт-центр отримав 90 дзвінків від клієнтів, що в понад двічі менше, ніж учора. Принагідно в компанії нагадали про необхідність оплачувати спожитий газ навіть під час дії воєнного стану.

Читайте також: Через активізацію бойових дій без газу залишаються понад 216 тисяч українців

ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська (Нафтогаз Тепло) працюють у звичному режимі.

Філія "Новороздільські електромережі" та філія "Новояворівські електромережі" працюють стабільно. Електроенергію отримують усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів.

Споживачі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” за добу збільшили використання природного газу на 5,4%.

Підземні сховища газу АТ “Укртрансгаз - Оператор газосховищ України” залишаються під посиленою охороною та продовжують працювати у штатному режимі.

АТ “Укргазвидобування” продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які розташовані поблизу лінії зіткнення.

АТ «Укртранснафта» та АТ «Укрспецтрансгаз» надалі працюють в штатному режимі в умовах воєнного стану.

ВАТ “Кіровоградгаз” працює у звичайному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 травня, в Україні залишаються без газопостачання понад 216,5 тисячі абонентів через активізацію бойових дій та виникнення нових пошкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-