Мережа «АТБ» відновить роботу ще 50 магазинів на Київщині

Мережа «АТБ» відновить роботу ще 50 магазинів на Київщині

Фото
Укрінформ
Торговельна мережа «АТБ» до кінця травня планує відновити роботу ще більш як пів сотні тимчасово зачинених магазинів на Київщині.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі корпорації.

Таким чином, до кінця травня уже більш як 100 із раніше тимчасово зачинених магазинів мережі знову стануть до роботи, йдеться в повідомленні.

Першими відкриваються магазини, що були законсервовані та із незначними пошкодженнями, які після відходу загарбників, припинення артобстрілів та авіанальотів можуть працювати без серйозних ремонтів, зазначив генеральний директор, голова Ради директорів корпорації «АТБ» Борис Марков.

Читайте також: «АТБ» відновлює роботу в Бучі й Ірпені

«Зараз ми відновлюємо роботу магазинів. Це насамперед Київська, Чернігівська, Сумська, Харківська області. Всюди, де є доступність, ми плануємо відкривати. Сподіваюся, якщо не буде військового загострення, ми протягом квітня-травня відкриємо ті магазини, які не потребують великої реконструкції. А магазинів, які потребують цього, на жаль, вже десятки», – повідомив Марков.

Як зазначається, через війну «АТБ» загалом призупинила роботу більш як 200 магазинів: вони були пошкоджені, відрізані від основних комунікацій, неможливою була доставка продуктів через активні бойові дії, ворожі обстріли чи захоплення окремих територій. Втім, десятки магазинів «АТБ» в певних містах, де йшли активні бойові дії, до останньої можливості забезпечували людей продуктами харчування, навіть працюючи у великий збиток.

На сьогодні по всій Україні функціонує близько 1 000 магазинів «АТБ», а майже 100 магазинів зачинені – вони знаходяться на тимчасово захоплених територіях, де компанія не здійснює господарчої діяльності.

Мережа «АТБ» відновить роботу ще 50 магазинів на Київщині

Незважаючи на збитки та втрату магазинів, компанія «АТБ» не припиняє розвиток і навіть у воєнний час продовжує відкривати нові магазини у мирних регіонах. Зокрема, на Львівщині магазини відкрито в містах Буськ і Золочів, зазначили в пресслужбі.

Попри всі складнощі ведення бізнесу у воєнний час компанія «АТБ» залишається найбільшим роботодавцем країни та гарантує своєчасні виплати зарплат і податків до бюджетів різних рівнів, йдеться в повідомленні. Сьогодні на підприємствах корпорації «АТБ» офіційно працевлаштовано понад 60 тисяч українців. Це трохи менше, ніж до війни, бо понад 2000 співробітників пішли обороняти кордони України, а більш як 4000 тисячі працівників вирішили залишити країну та звільнилися за власним бажанням, повідомляє пресслужба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-