У

У "Дії" за добу зареєстровано понад 1000 ФОПів

Укрінформ
За першу добу після відновлення автоматичної реєстрації фізичних осіб - підприємців (ФОП) у "Дії" зареєстровано 1048 нових бізнесів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Мінцифри в Телеграмі.

"Понад 1000 нових бізнесів відкрили українці за першу добу з відновлення автоматичної реєстрації ФОП у "Дії". Серед лідерів відкритих ФОП — сфери надання інформаційних послуг, ІТ та роздрібна торгівля", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що послуга стала доступною після відновлення роботи Єдиного державного реєстру.

В Мінцифри нагадують про можливість автоматичної реєстрації бізнесу на порталі "Дія". Для цього достатньо авторизуватися на порталі, заповнити онлайн-форму, перевірити дані та підписати заяву електронним підписом.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров поінформував, що з початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань був вимкнений, щоб дані українців були в повній безпеці. Із 28 березня Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань знову працює, і можна подавати заявку на автоматичну реєстрацію ФОП.

З 24 лютого в Україні триває російська збройна агресія. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, обстрілює житлові райони українських міст і селищ, що супроводжується численними жертвами серед мирного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-