БЕБ ініціювало націоналізацію майна росії на 35 мільйонів гривень

БЕБ ініціювало націоналізацію майна росії на 35 мільйонів гривень

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки ініціювало націоналізацію 29 вагонів-цистерн для транспортування скрапленого газу на загальну суму в понад 35 мільйонів гривень, які належать росії. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

«В умовах війни БЕБ спрямовує свою діяльність, у першу чергу, на виявлення та встановлення суб’єктів господарської діяльності, де кінцевими бенефіціарами є резиденти росії та білорусі, встановлення активів цих країн, а також зупинення діяльності тих підприємств, які здійснюють незаконну торгівлю з росією та білоруссю», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за результатами перевірки підприємств, що транспортують паливно-мастильних матеріалів у Мукачеві, виявлено майно росії. Йдеться про 29 вагонів-цистерн для транспортування скрапленого газу на загальну суму в понад 35 мільйонів гривень. 

Зазначена інформація вже направлена до Фонду Державного майна України та Укрзалізниці, а також триває процедура націоналізації зазначеного майна.

Крім того, в Івано-Франківську виявлено два залізничні вагони, якими на адресу одного з підприємств також доставлялися ТМЦ з російської федерації. Вони знаходяться на одній зі станцій Львівської залізниці у відстійнику.

Виявлені вагон
Виявлені вагон

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця розпочала націоналізацію російських вагонів, загалом планується націоналізувати понад 15 тисяч російських вагонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-