Держрибагентство запустило онлайн-платформу з даними про наявність риби

Держрибагентство запустило онлайн-платформу з даними про наявність риби

Укрінформ
У Держрибагентстві створили єдину інформаційну систему даних про наявність риби та рибопродукції «Риба-Допомога-Захист».

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства меліорації та рибного господарства, передає Укрінформ.

Онлайн-платформа "Риба-Допомога-Захист" надаватиме актуальну інформацію про доступні обсяги риби та рибної продукції, можливості її переробки і транспортування.

«Рибалка, виробник продукції аквакультури, переробник/продавець водних біоресурсів, громадянин, який має можливості надання послуг вантажоперевезення, а також представник транспортного об’єднання, волонтерської або іншої організації має можливість подати заявку щодо надання/продажу товарів та послуг, а також інших видів допомоги для потреб українських військових та населення в рибі та рибній продукції», — йдеться в повідомленні.

Одночасно на платформі можуть розміщувати заявки щодо потреб у рибі та рибопродукції органи влади, військові адміністрації та органи місцевого самоврядування.

Як повідомлялося, російський президент путін 24 лютого оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-