В АТБ запевняють, що їхні магазини працюють скрізь, за винятком зон безпосередніх бойових дій

В АТБ запевняють, що їхні магазини працюють скрізь, за винятком зон безпосередніх бойових дій

Укрінформ
Усі магазини мережі АТБ працюють у посиленому режимі за винятком локацій, де точаться активні бойові дії та у тимчасово окупованих населених пунктах.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні пресслужби корпорації АТБ, переданому ЗМІ.

«В умовах військової агресії усі магазини торговельної мережі АТБ працюють у посиленому режимі. Графік їх роботи коригується у відповідності до регіону та місця розташування, а також з урахуванням загострення бойових дій», — повідомили в компанії.

За офіційними даними мережі, деякі магазини тимчасово закриваються у містах, де проходять бойові дії — у Києві, Харкові, Сумах та Чернігові. Тимчасово зачинені магазини, які знаходяться в окупованих містах — Мелітополь, Бердянськ, а також у містах, які заблоковані агресором. Такі заходи компанія впровадила для безпеки своїх співробітників та відвідувачів магазинів АТБ. При стабілізації ситуації магазини знову відновлюють свою роботу.

Повний перелік тимчасово непрацюючих магазинів можна знайти на офіційному сайті АТБ за посиланням. Актуальна інформація щодо працюючих і тимчасово закритих магазинів мережі АТБ оновлюється щогодини, її також можна отримати в чатботах компанії у месенджерах Viber та Telegram.

«Компанія проводить щогодинний моніторинг ситуації по всіх регіонах присутності. Також впроваджуються всі необхідні заходи для забезпечення магазинів торговельної мережі АТБ продуктами харчування та товарами першої необхідності у максимальному обсязі», — запевнили у пресслужбі корпорації АТБ.

Підкреслюється, що основні зусилля корпорації АТБ спрямовані на виконання своєї головної місії — забезпечення населення продуктами харчування і товарами першої необхідності. В умовах ускладненої логістики через бойові дії та руйнування дорожньої інфраструктури АТБ створила мережу опорних магазинів, де представлений найбільш широкий асортимент товарів.

Підвальні приміщення працюючих магазинів АТБ відкриті для українців як сховища від бомбардувань та авіанальотів.

З початку війни АТБ спрямувала на гуманітарні потреби понад 130 млн грн.

Як повідомлялося, 24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-