Україна не відновлюватиме транспортне сполучення з РФ - Кубраков

Україна не відновлюватиме транспортне сполучення з РФ - Кубраков

Укрінформ
Україна не відновлюватиме транспортне сполучення з Російською Федерацією.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков в ефірі телеканалу "Рада".

"Якщо в цій країні (РФ - ред.) зберігається той режим, який є зараз, то ми не можемо говорити про жодне відновлення сполучення. Його не буде", - наголосив міністр.

За словами Кубракова, російська авіаційна галузь наразі повністю зупинена. Крім цього, Бельгія та Британія заборонили обслуговування російських кораблів в свої портах. Він зазначив, що Британія також не обслуговуватиме в своїх портах кораблі компаній, пов'язаних з російськими.

Очільник Мініфраструктури пояснив, що ці заходи спричинять припинення роботи російських авіакомпаній, а також зменшать кількість експортної виручки РФ.

Як повідомлялося, Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-