СЕТАМ продало майна на понад 18 мільярдів

СЕТАМ продало майна на понад 18 мільярдів

Укрінформ
ДП “СЕТАМ" Міністерства юстиції на електронному аукціоні OpenMarket продало майна загалом на понад 18 мільярдів гривень.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства юстиції.

“Державне підприємство “СЕТАМ” (Міністерства юстиції України) на електронному аукціоні OpenMarket продало майна на загальну суму 18 186 726 071 грн”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, починаючи з 2014 року, через систему було проведено 76 073 успішних аукціонів.

“Завдяки конкуренції на торгах наші партнери додатково отримали 1 840 532 287 млрд грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 11,3%”, - уточнюється у повідомленні.

За даними міністерства, база користувачів аукціону є найбільшою в Україні, і наразі це - 93 630 учасників, і кожного дня додаються нові.

Зазначається, що найбільше лотів (68,2% від загальної чисельності) на онлайн-аукціонах було продано від Державної виконавчої служби і приватних виконавців.

Читайте також: Укрексімбанк продав через СЕТАМ будівлю в історичному центрі Києва за 134,6 мільйона

За даними відомства, серед категорій, із проданого майна, найбільше було реалізовано об'єктів нерухомості та транспортних засобів.

“Ми активно залучаємо нових партнерів та покупців, успішно реалізуємо активи будь-якої складності і вартості. Від канцелярського набору до літака чи елеватора. Найближчі наші плани це - збільшення продажів за напрямком добровільної реалізації проблемних кредитів (NPL) та продовження цифровізації робочих процесів на підприємстві”, — наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ" Олександр Мамро.

Як повідомлялося, Укрексімбанк продав через "СЕТАМ" будівлю в історичному центрі Києва за 134,6 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-