Зеленська сказала, де зібрана інформація для компаній, що розділяють цінності безбар’єрності

Зеленська сказала, де зібрана інформація для компаній, що розділяють цінності безбар’єрності

Укрінформ
На порталі держпослуг «Дія» представники бізнесу можуть скористатись розділом «Бізнес без бар’єрів», аби дізнатись, як інтегрувати у колектив людей з інвалідністю, як подолати вікові та гендерні обмеження, створити умови для рівного батьківська.

Про це Перша леді Олена Зеленська заявила під час Diia Summit, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Розділ "Бізнес без бар’єрів". Тут зібрані успішні кейси безбар’єрного бізнесу в Україні: як створювати робочі місця й інтегрувати у колектив людей з інвалідністю, як подолати вікові та гендерні обмеження, як створити умови для рівного батьківська. Дослідження, практики, відеошпаргалки – тут є вся необхідна інформація для компаній, що розділяють цінності безбар’єрності», - повідомила Зеленська.

Вона додала, що сьогодні «Дія» – це не тільки держпослуги, це навчання, професійна реалізація та комунікація. «Платформа явно стає чимось більше, ніж просто цифрові документи, вона стає майданчиком для змін в країні. І між людиною і технологією не повинно бути жодних бар’єрів та перепон», - наголосила Зеленська, додавши, що сервіс повинен задовольняти потреби різних користувачів: не тільки просунутих, але й малодосвідчених, не тільки молоді, а й людей літнього віку, людей з інвалідністю.

Перша леді також відзначила, що саме в Україні був створений такий прогресивний цифровий продукт.

«Щиро пишаюся, що саме в Україні був створений такий крутий продукт. Це не просто сервіс, це - крок у майбутнє. Цим не можна не пишатися, це не може не подобатися. Мені подобається новаторство, зручність, мені подобається сама назва. Вона дійсно влучна, тому що завдяки «Дії» наші співгромадяни отримали свободу дій», - наголосила Зеленська.

Читайте також: Шмигаль: За два роки економія від онлайн-послуг становить 14,7 мільярда

За її словами, державні послуги в один клік - це крок до суспільства рівних можливостей, це крок до суспільства, де комфортно кожному.

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого Перша леді Олена Зеленська під час Diia Summit заявила, що в додатку «Дія» в березні ц.р. з’явиться новий розділ «Дія.Безбар’єрність», який спростить отримання послуг від держави для літніх людей, людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-