СБУ та Американська торговельна палата в Україні підписали меморандум про співпрацю

СБУ та Американська торговельна палата в Україні підписали меморандум про співпрацю

Фото
Укрінформ
Служба безпеки та Американська торговельна палата в Україні підписали меморандум про співпрацю та партнерство.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

Підписання меморандуму про співпрацю відбулось під час зустрічі голови СБУ Івана Баканова з делегацією Американської торговельної палати в Україні на чолі з її президентом Андрієм Гундером.

Також під час зустрічі представники палати заявили про підтримку України в її прагненні до зміцнення безпекового сектору.

За словами очільника української спецслужби, українська влада докладає максимум зусиль для того, щоб Україна була надійним та послідовним партнером своїх союзників.

“Цей меморандум демонструє готовність української спецслужби до співпраці. У часи гібридних викликів нашій безпеці СБУ буде й надалі сприяти формуванню сприятливих умов для бізнесу. Це дійсно важливо для економічної стабільності України”, - наголосив Баканов.

За словами Гундера, “незважаючи на нестабільну ситуацію в медіапросторі, компанії-члени палати продовжують вести бізнес як зазвичай, рухаючи економіку країни вперед, інвестувавши на даний момент вже понад 50 млрд доларів в Україну, створюючи робочі місця та наповнюючи державний бюджет”.

“Бізнес-спільнота в Україні налаштована позитивно”, – підкреслив очільник Американської торговельної палати.

Сторони погодились, що протидія гібридним загрозам в медіапросторі, економічній та кіберсфері є спільним завданням приватного та державного сектору.

Підписання меморандуму про співпрацю та партнерство ще раз підтверджує наміри сторін до практичних кроків із розбудови сильної держави, яка готова дати потужну відсіч агресору.

Читайте також: СБУ викрила масштабну схему ухиляння від сплати податків на 200 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2021 року міністр внутрішніх справ Денис Монастирський і президент Американської торговельної палати в Україні Гундер підписали меморандум про співпрацю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-