Черкасиобленерго на 40% збільшило обсяг капітальних інвестицій

Черкасиобленерго на 40% збільшило обсяг капітальних інвестицій

Укрінформ
ПАТ «Черкасиобленерго» за 11 місяців 2021 року збільшило обсяг капітальних інвестицій на 40% - до 29,981 млн грн, в той час як за весь 2020-ий - 21,368 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба публічного акціонерного товариства.

Товариство в основному інвестувало в модернізацію та капітальні ремонти електромереж і устаткування, оновлення спеціалізованої техніки та автотранспорту, капітальні ремонти приміщень тощо.

"Ми постійно проводимо розчистки повітряних ліній електромереж, оновлюємо і капітально ремонтуємо лінії електропередачі та устаткування. З року в рік ведемо роботу щодо реновації приміщень відокремлених структурних підрозділів, закуповуємо новий транспорт і спецтехніку, модернізуємо спецодяг, реманент, засоби захисту. Минулого року ми також активно інвестували у розвиток та активно працювали над підвищенням якості безперебійного розподілу електричної енергії споживачам Черкаської області", - розповів голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Читайте також: Майже 28% проданої торік Оператором ринку електроенергії виробили з вугілля

Він зазначив, що проінвестовані напрями дадуть змогу поліпшити основні показники та рейтинги. Підприємство займає достойні позиції в міжнародних рейтингах SAIDI та залишається в ТОП компаній України по сплаті податків.

ПАТ «Черкасиобленерго» здійснює передачу та постачання електричної енергії за регульованим тарифом електромережами 150-0,4 кВ споживачам Черкаської області. Площа ліцензованої діяльності становить 20,9 тис. кв. км. Забезпечує енергопостачання 631 530 споживачів, у тому числі 616177 побутових.

Загальна довжина повітряних ліній електропередачі напругою 0,4- 154 кВ становить 29 231,1 км, кабельних ліній напругою 0,4—110кВ — 1951,31 км. Обсяг електричних мереж складає 169,63 тис. умовних одиниць.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-