«єПідтримка»: два банки почали видавати пластикові картки

«єПідтримка»: два банки почали видавати пластикові картки

Укрінформ
З 10 січня у відділеннях "Альфа-Банку" можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою "єПідтримка", у Monobank замовити карту з доставкою на відділення "Нової пошти" це можна буде зробити з 11 січня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

"З 10 січня у відділеннях "Альфа-Банку" можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою "єПідтримка". Раніше картки були лише цифровими та оформлювалися через цифровий банк Sense SuperApp. Картка буде видаватися новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки. Для цього їм необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення "Альфа-Банку". Картка не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні", - йдеться в повідомленні.

Існуючі клієнти банку, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого, дистанційно замовивши доставку "Новою поштою", або звернувшись безпосередньо до відділення.

Окрім цього, у своєму Telegram-каналі співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що з 11 січня клієнти Monobank, які оформили картку "єПідтримка", можуть замовити пластик до неї з доставкою на обране відділення "Нової пошти". Випуск картки безкоштовний, однак необхідно сплатити тариф за доставку – 50 грн.

Як повідомляв Укрінформ, 19 грудня 2021 року в Україні офіційно запрацювала державна програма "єПідтримка" з виплати 1 тисячі гривень громадянам України, які пройшли повну вакцинацію проти коронавірусної хвороби COVID-19.

Наразі тисячу гривень за вакцинацію можна оформити в таких банках: А-банк, Альфабанк, izibank, Монобанк, Ощадбанк, Приватбанк, Райффайзен Банк і Укргазбанк. З другої половини січня 2022 року програму буде розширено – українці, старші за 60 років, зможуть витратити кошти за програмою на придбання ліків.

Відповідно до умов програми 1000 грн можуть отримати всі повнолітні громадяни України, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19. Кошти надаються на 4 місяці з моменту отримання, витратити їх можна як онлайн, так і офлайн (шляхом безготівкового розрахунку через термінал компанії).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-