Укрексімбанк продав будівлю в центрі Києва за 46,7 мільйона

Укрексімбанк продав будівлю в центрі Києва за 46,7 мільйона

Укрінформ
АТ "Укрексімбанк" через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продало триповерхову будівлю у Києві, поряд з Майданом Незалежності, за 46,74 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі агентства.

"Державний Укрексімбанк через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продав непрофільні активи в містах Київ, Полтава та Львів... Найдорожчим проданим лотом став об’єкт культурної спадщини триповерхова будівля поряд з Майданом Незалежності (вул. Софіївська, буд. 6, літ. «А»). Ціна продажу становила 46 739 834 гривень", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загалом на електронних торгах було реалізовано 27 лотів майже на 70 мільйонів гривень. Серед проданого майна – комерційна нерухомість та паркомісця.

За умовами торгів переможці мають 10 робочих днів для того, щоб розрахуватися за лоти. У випадку якщо цього не відбудеться – вони втратять гарантійні внески і право стати власником перейде до інших учасників, які запропонували другу за розміром пропозицію.

«Банк реалізував близько половини виставлених лотів, при цьому за багатьма з них відбулось суттєве зростання ціни. Водночас ми бачимо зацікавленість потенційних покупців також у придбанні іншого майна, тому в кінці січня 2022 року Укрексімбанк через систему електронних торгів OpenMarket планує провести повторні торги з продажу 30 активів житлового та комерційного призначення на загальну суму більше ніж 445 млн гривень», — зазначив член Правління Укрексімбанку Дмитро Каплюк.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 17,5 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-