Світовий банк схвалив транш у €300 мільйонів для України

Світовий банк схвалив транш у €300 мільйонів для України

Укрінформ
Світовий банк схвалив виділення Україні 300 мільйонів євро. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку реформ та пом'якшення наслідків пандемії коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Світового банку.

"Рада виконавчих директорів Світового банку схвалила сьогодні другу позику на впровадження заходів з відновлення економіки у розмірі 300 мільйонів євро для України з метою підтримки реформ, критично необхідних для економічного відновлення та зростання країни, а також для пом’якшення наслідків пандемії COVID-19", - йдеться у заяві міжнародної установи.

«На тлі високого рівня економічної вразливості в Україні триває повільне та нестійке відновлення від наслідків пандемії COVID-19, і ми сподіваємося, що ця позика надасть необхідну підтримку реформам, спрямованим на сприяння більш сильному та більш інклюзивному відновленню», – сказав регіональний директор Світового банку у Східній Європі Аруп Банерджі.

"Ми очікуємо, що ці реформи допоможуть підвищити стандарти життя, дозволивши приблизно 4,6 мільйонам дрібних землевласників в Україні отримати справедливу віддачу від праці та інвестувати у свій найцінніший актив", - зазначили у Світовому банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-