До НБУ звернулися 4 компанії для отримання згоди на агрострахування з держпідтримкою

До НБУ звернулися 4 компанії для отримання згоди на агрострахування з держпідтримкою

Укрінформ
До Національного банку звернулися чотири страхові компанії для отримання згоди на страхування сільськогосподарських ризиків з державною підтримкою.

Про це під час пресбрифінгу стосовно підсумків 2021 року для ринку небанківських фінансових послуг сказала директор Департаменту нагляду за ринком небанківських фінансових послуг Ольга Максимчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день до Національного банку офіційно зверталось 4 страховика, два з них отримали підтвердження, ще два отримали зауваження і наразі вони працюють над усуненням зазначених зауважень", - сказала Максимчук.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 22 липня 2021 року підписав закон “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо удосконалення правового регулювання страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою” №1601-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 1 липня.

У жовтні Національний банк затвердив вимоги для допуску страховиків до діяльності зі страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-