Фонд гарантування продає комерційну нерухомість у центрі Києва

Фонд гарантування продає комерційну нерухомість у центрі Києва

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 17 грудня 2021 року проведе аукціон з продажу комерційної нерухомості у центральній частині Києва – на Подолі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«Фонд гарантування вкладів виставить на продаж комерційну нерухомість у центральній частині Києва – на Подолі. Активи належать АТ «КБ «Земельний Капітал». Відкриті електронні торги відбудуться 17 грудня 2021 року в системі Prozorro.Продажі», - йдеться в повідомленні.

Виставлена на продаж нерухомість розташована в діловому та історичному центрі столиці, з інтенсивними транспортними і пішохідними потоками. Поруч – станції метро «Контрактова площа» і «Тараса Шевченка». Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи.

Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «КБ «Земельний капітал».

Як повідомлялося, 11 серпня 2021 року Правління Національного банку України ухвалило рішення про віднесення АТ «КБ «Земельний капітал» до категорії неплатоспроможних у зв’язку з невиконанням у встановлений договором або визначений законодавством України строк своїх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів.

Національний банк 9 вересня 2021 року ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АТ «КБ «Земельний капітал».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-