Нацбанк призупиняє прийом замовлень у нумізматичному інтернет-магазині

Нацбанк призупиняє прийом замовлень у нумізматичному інтернет-магазині

Укрінформ
Національний банк призупиняє прийом замовлень у інтернет-магазині нумізматичної продукції через масштабну оптимізацію цього сервісу. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

"З метою підвищення рівня сервісу під час реалізації нумізматичної продукції, Національний банк тимчасово призупиняє прийом замовлень у інтернет-магазині нумізматичної продукції і розпочинає масштабну оптимізацію цього сервісу", - йдеться в повідомленні.

Упродовж функціонування інтернет-магазину Національний банк отримав численні побажання та пропозиції від користувачів щодо його вдосконалення. Усі пропозиції та зауваження щодо роботи інтернет-магазину, які надійшли до Національного банку будуть враховані під час робіт із його удосконалення.

На період проведення робіт нумізматична продукція реалізовуватиметься через систему «Оnline-замовлення» Національного банку та у банках дистриб’юторах: АТ “Ощадбанк”, АБ “Укргазбанк”, АТ “АБ “Радабанк”, АТ “Таскомбанк”. Про відновлення роботи інтернет-магазину буде повідомлено додатково.

У Нацбанку також нагадали, що із січня 2021 року через інтернет-магазин НБУ реалізовано понад 730 тисяч штук нумізматичної продукції, сформовано та надіслано логістичними компаніями більше 62 тис. посилок до найвіддаленіших куточків України та видано клієнтам через пункт самовивезення понад 31 тис. замовлень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-