Фонд гарантування продає активи Дельта Банку у Києві та області

Фонд гарантування продає активи Дельта Банку у Києві та області

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) продає активи АТ «Дельта Банк», у забезпечені яких нежитлова нерухомість в центрі Києва, земельні ділянки в Київській області та корпоративні права. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Фонд гарантування вкладів виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні активи АТ «Дельта Банк»: право вимоги за кредитом юридичної особи та майнові права за 8 кредитами фізичних осіб, які перебувають у заставі Національного банку України", - йдеться в повідомленні.

Торги пройдуть 17 грудня 2021 року в системі Prozorro.Продажі. Загальна заборгованість за кредитами становить 749,7 млн грн. Серед забезпечення, зокрема: нежитлова нерухомість загальною площею 2 265,7 кв. м в центрі Києва, земельні ділянки в Київській області та корпоративні права. Початкова ціна лоту – 749,7 млн грн.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, з покроковим зниженням початкової ціни. Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «Дельта Банк».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-