«Дунайський експрес» прискорить перевезення пасажирів із 2 грудня

«Дунайський експрес» прискорить перевезення пасажирів із 2 грудня

Укрінформ
Одеська філія Укрзалізниці узгодила новий розклад руху потягів на маршруті Ізмаїл - Одеса, згідно з яким «Дунайський експрес» прискорить перевезення пасажирів з 2 грудня цього року.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в профільному департаменті облдержадміністрації.

«Запущений півтора тижня тому «Дунайський експрес», що обслуговує маршрут Ізмаїл – Одеса, прискорить перевезення пасажирів відповідно до нового розкладу, який 2 грудня вводить в дію Укрзалізниця. Дизель-потяги доставлятимуть пасажирів до кінцевих пунктів на півгодини швидше», - зазначили в ОДА.

Відзавтра «Дунайський експрес» вирушатиме о 18 год. 26 хв. і прибуватиме до Ізмаїла о 22 год. 36 хв. – на півгодини раніше, ніж у листопаді. За погодженням з ОДА, проміжні зупинки у Білгороді-Дністровському, Кулевчі, Сараті, Арцизі та інших станціях збережені.

Запуск «Дунайського експресу» став можливим завдяки зусиллям керівництва Укрзалізниці та Одеської ОДА в межах реалізації пілотного проєкту PSO (Public Service Obligation). Згідно з підписаним сторонами меморандумом, місцева влада компенсуватиме залізничному перевізнику щонайменше 5 млн грн на рік витрат на організацію маршруту.

Максимальна швидкість руху потяга – 140 км/год. У складі потяга 3 вагони – 170 місць. Він має сучасні елементи інтер'єру та екстер'єру і пристосований для перевезення маломобільного населення. Вартість квитка за проїзд на маршруті Ізмаїл – Одеса 189 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-