Вартість «крипти» зростає на тлі обнадійливих новин про Omicron

Вартість «крипти» зростає на тлі обнадійливих новин про Omicron

Укрінформ
Найпопулярніша криптовалюта у світі Bitcoin у понеділок, 29 листопада, збільшилася у вартості на майже 6% на тлі обнадійливих нових щодо нового коронавірусного штаму Omicron. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

За даними торгів, вартість Bitcoin становить 57 373 доларів США. Ба більше, друга найпопулярніша криптовалюта Ethereum зросла на 7% до 4 331 долара США.

«Ми бачимо новини про те, що варіант (Omicron – ред.) потенційно слабший з точки зору симптомів. Це повернуло (зростання криптовалюти – ред.) на ринку», - заявив криптоексперт компанії Luno Віджай Аяр.

Зазначається, що минулого тижня на тлі новин про новий штам коронавірусу вартість Bitcoin на нетривалий період «впала» на понад 20% від свого рекорду у майже 69 000 доларів США.

Bitcoin – найпопулярніша криптовалюта у світі, що становить найбільшу частку всього ринку криптовалюти. Це перша криптовалюта, представлена публічно, вона має найбільш розвинену інфраструктуру. Вважається, що саме Bitcoin є законодавцем тенденцій у світі криптовалют.

Як повідомляв Укрінформ, голова національного об'єднання медпрацівників SAMA Анжелік Кутзеє заявила, що у жителів ПАР, інфікованих новим варіантом коронавірусу Omicron, наразі не виявлено ускладнень захворювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-