Укрзалізниця продала на аукціоні ще два об'єкти непрофільних активів

Укрзалізниця продала на аукціоні ще два об'єкти непрофільних активів

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» реалізувало через систему "Прозорро.Продажі" чергові об’єкти непрофільних активів у Тернополі та Львові. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що ливарню у Львові площею 33,8 м2 продано за 2 млн грн, що в 43 рази більше початкової вартості.

Також продано будинок науки і техніки в Тернополі за понад 32 млн грн, що у 2,1 раза більше його початкової вартості.

Компаніям-переможцям запропоновано підписати договори купівлі-продажу зазначених об’єктів. Угоди мають бути підписані впродовж 20 робочих днів. Для боротьби зі спекуляціями на торгах і вдаваної конкуренції був розроблений спеціальний механізм, за якого в разі відмови від оплати переможець сплатить на користь Укрзалізниці гарантійний внесок — 10% від початкової вартості об’єкта.

В Укрзалізниці зазначають, що за результатами попередніх 4 аукціонів з продажу непрофільних активів підписано угоди з переможцями торгів на загальну суму майже 13 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця 27 вересня 2021 року провела аукціони через систему «Прозорро.Продажі» з продажу перших об’єктів непрофільних активів.

До кінця 2021 року компанія планує виставити на аукціони 434 об’єкти, а в наступному році ще понад 1 тис. об’єктів. Серед них нежитлові приміщення, магазини, аптеки, кафе тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-