Facebook заблокував сторінку Укртрансгазу

Facebook заблокував сторінку Укртрансгазу

Укрінформ
Соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку "Укртрансгазу" , "Нафтогаз України" оскаржив таке рішення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Група "Нафтогаз" у Фейсбуці

"Facebook без очевидних причин забанив сторінку Укртрансгазу (Нафтогаз Зберігання газу). Компанія, що керує найбільшими підземними газовими сховищами у Європі, втратила свій голос у соціальній мережі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у компанії оскаржили рішення Facebook. У Нафтогазі також зауважили, що за останній рік соцмережа тричі блокувала сторінку АТ "Укртранснафта".

Крім того, Ольга та Анатолій Шарій нещодавно ініціювали інформаційну атаку на керівницю пресслужби Нафтогазу Олену Коноплю через відмову надати усний коментар і прохання написати офіційне звернення. Повідомляється, що протягом кількох днів Конопля отримувала дзвінки та повідомлення з образами та погрозами, через що звернулася до поліції.

"Проти наших представництв в інтернеті давно працює згуртована і агресивна армія ботів переважно російського походження. Вони активно смітять в однотипних коментах і синхронно скаржаться Facebook на "неприпустимий контент" або на те, що "сторінка видає себе за іншу компанію", - наголошують у Нафтогазі.

При цьому компанія нарікає на недосконалість алгоритмів перевірки скарг Facebook, що дозволяють користувачам вільно займатися мережевим хуліганством. Водночас, на оскарження блокувань у службі підтримки витрачається багато часу.

У Нафтогазі також підкреслили, що атаки у соцмережах відбуваються хвилями, в певні періоди часу, а потім спадають. Компанія вважає це частиною гібридної війни Росії проти державних установ України.

Як повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" вітає рішення США про включення в санкційний список двох суден і пов’язаної з Росією компанії Transadria Ltd., які є учасниками проєкту газогону "Північний потік-2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-