Енергоатом заявляє про хакерську атаку на сайт після підписання угоди з Westinghouse

Енергоатом заявляє про хакерську атаку на сайт після підписання угоди з Westinghouse

Укрінформ
Державне підприємство "НАЕК "Енергоатом" заявляє про хакерську атаку на свій сайт, в результаті якої відсутній доступ до публікацій пресцентру за весь час роботи компанії.

Як передає Укрінформ, про це Енергоатом повідомив у Фейсбуці

"Сьогодні офіційний вебсайт Енергоатома атакували хакери – і відтоді немає доступу до публікацій пресцентру за весь час роботи компанії. Це сталося, щойно були підписані історичні угоди між ДП "НАЕК "Енергоатом" й американською компанією Westinghouse", – йдеться у повідомленні.

Фото: пресслужба Енергоатома

Зазначається, що наразі фахівці роблять усе можливе для відновлення доступу до інформаційного ресурсу НАЕК. Поки тривають відновлювальні роботи, у компанії просять скористатися сторінками Енергоатома у соціальних мережах та її офіційним Телеграм-каналом.

"За даними Держспецзв'язку, кількість кіберінцидентів і різноманітних атак щороку невпинно зростає. Протягом шести місяців вдалося заблокувати понад 1,1 млн атак різних видів на державні інформаційні ресурси, а також понад 250 DDoS-атак", – додали в Енергоатомі.

Як повідомлялося, державне підприємство “НАЕК “Енергоатом” і американська компанія Westinghouse домовилися про спільну добудову двох енергоблоків Хмельницької атомної електростанції (ХАЕС).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-