Держекоінспекція розпочала перевірку «Об'єднаної гірничо-хімічної компанії»

Держекоінспекція розпочала перевірку «Об'єднаної гірничо-хімічної компанії»

Укрінформ
Державна екологічна інспекція розпочала планову перевірку АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» (ОГХК). 

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі відомства.

Філіями АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» є Вільногірський гірничо-металургійний та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінати, які здійснюють видобуток ільменіт-рутил-цирконових пісків і виробляють відповідний концентрат.

Зазначається, що захід контролю передбачає комплексну перевірку дотримання норм у сфері охорони атмосферного повітря, водних та земельних ресурсів під час виробничої діяльності. Також буде проконтрольоване питання поводження з відходами виробництва.

До складу учасників перевірки увійшли фахівці відділу державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення Центрального апарату ДЕІ.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін у серпні 2016 року відніс АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» до списку компаній, що підлягають приватизації. Аукціон з приватизації неодноразово переносили, востаннє – 31 серпня 2021 року через наявність лише одного учасника. Після цього Фонд держмайна визначив новою датою приватизації ОГХК 29 жовтня. Востаннє Фонд державного майна вирішив перенести аукціон з приватизації АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" орієнтовно на грудень 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-